У дніпровський ресторан паназіатської кухні "Мяо" в Дніпрі завітав ревізор Юлія Панкова. Перевірка даного закладу потрапила в спеціальний випуск 11 сезону.

Мало де в Дніпрі можна знайти ресторан, який не приховує наявність у себе тарганів та інших комах на кухні. Більш того, він навіть готовий нагодувати ними гостей. Одним з таких закладів є ресторан паназіатської кухні "Мяо". Його і вирішила проінспектувати ведуча програми "Ревізор" Юлія Панкова.

Читайте Знай в Google News!

Перше, що кинулося в очі ревізора на кухні "Мяо" – не запаковані і не простікеровані морепродукти, які стояли без холодильника. Більш того, креветки вже мали неприємний аромат і плавали в невідомій рідині.

У холодильнику Панкова виявила знову ж відсутність стікерів і порушення товарного сусідства – десерт тапіоки стояв поруч з соусом кімчі. Персонал кухні також не розбирається в умовах зберігання харчових продуктів - ніхто з кухарів не зміг назвати правильну температуру для зберігання продуктів в холодильнику.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ревізора також здивував засолений лосось, який стояв у холодильнику без стікера і виглядав явно не свіжим. Співробітники ресторану заявили, що він прибув тільки вчора в замороженому вигляді, проте Юлія Панкова була впевнена – йому вже близько 17 днів. Такий висновок вона зробила через розшарувані волокна на рибі.

На щастя, тарганів на кухні не виявилося. Незважаючи на те, що підлога на кухні була досить брудною, що є ідеальним умов для розмноження комах, шкідників там не було навіть за столами.

Перейшовши в зал Панкову захопив тамтешній інтер'єр - цегляні стіни, неон, графіті – все в кращому стилі китайського андерграунду. При замовленні страв з меню офіціант поцікавився у Юлії, чи є у неї алергія на будь-які компоненти із замовлених страв, що також порадувало Ревізора. Подача страв і напоїв також приємно здивували телеведучу.

Справа дійшла до контрольного зважування - Юлія взяла свій салат з манго і куркою, а також ідентичне блюдо таємного гостя, який вже знаходився в залі. Зваживши обидві страви, Панкова прийшла до висновку, що в ресторані "Мяо" не обважують.

За традицією в кінці програми ведуча зробила висновок. Вона позитивно відзначила дизайн закладу, молодий та амбітний колектив, компетентність офіціанта та страви. Але відсутність маркування на контейнерах, стеклі креветки, незнання температурних норм і порушення товарного сусідства в холодильнику не дозволили Юлії панкової рекомендувати ресторан "Мяо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Ревізор" виявила приховані камери в українських хостелах.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юлію Панкову налякали пістолетом у Запорізькому ресторані.

Також Знай.иа писав, що курортне вино мало не відправило українку на лікарняне ліжко.