У Дніпрі затримали групу злодіїв, які обчищали квартири в Соборному районі міста. Про подробиці розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що ще 14 серпня в поліцію звернулися з повідомленням про пограбування однієї з квартир в Соборному районі Дніпра. Правоохоронцям вдалося вийти на слід грабіжників і з'ясувати, що до крадіжки причетні троє чоловіків віком від 39 до 49 років. Зловмисники пробиралися в квартири жертв за допомогою підбору ключів і забирали всі цінні речі.

На даний момент оперативники кримінальної поліції Дніпровського відділення поліції та Соборного відділення поліції затримали всіх фігурантів угруповання. В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у зловмисників мобільні телефони, гроші, золоті прикраси та набори ключів, за допомогою яких зловмисники потрапляли в квартири.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Розслідування встановило, що ці ж люди причетні до ще однієї крадіжки в Соборному районі Дніпра.

Наразі фігуранти справи затримані згідно зі статтею 208 КПК України. Їм загрожує кримінальна відповідальність згідно частини 3 статті 185 КК України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років. На даний момент поліція встановлює причетність чоловіків до інших злочинів, а також роль кожного учасника угруповання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі путана допомогла затримати серійного маніяка.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському двоє чоловіків пограбували дитину в маршрутці.