У Придніпровську камерам зовнішнього відеоспостереження вдалося зняти чоловіка, який любить розбивати те, що йому не належить. Відповідним відеороликом поділилося видання "Інформатор".

У ніч з 15 на 16 серпня неадекватний чоловік вирішив з чого б то не стало розбити кілька машин, припаркованих біля житлового будинку. Він просто підбіг до автомобілів Mitsubishi і Nissan і жбурнув в лобове скло кам'яні кругляки. Після цього - він відразу ж дав деру.

Цього чоловіка вже знає весь район - на його рахунку не один розбитий автомобіль, причому робить це він з регулярною періодичністю. Цього разу чоловіка вдалося зняти камерам зовнішнього відеоспостереження, однак толку це не дало – ні особу зловмисника, ні його адресу проживання дізнатися не вдалося.

Оскільки ситуація повторюється з лякаючою періодичністю, просимо місцевих жителів не стояти осторонь і вплинути на ситуацію. Якщо ви дізналися в чоловікові свого сусіда, знайомого або ж вам відомо його місцезнаходження — передайте інформацію на «102». На звернення в поліцію у вас піде хвилина, що згодом допоможе затримати хулігана.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що на Покровському пасажирський автобус протаранив маршрутку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кам'янському водій легкового автомобіля збив на пішохідному переході бабусю з онукою.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї.