У місті Марганець Дніпропетровської області діти зруйнували дитячий майданчик і поламали квіти, які були висаджені на клумбі. Про це розповіла Зоя Шахова у Facebook-спільноті "Марганецкий очевидец".

Читайте Знай в Google News!

Кожен з нас хоч раз в житті стикався з виразом "Діти – квіти життя". Однак у разі Марганцю ці "квіти" не приносять щастя, а лише розчарування. Як розповіла Зоя Шахова, у дворі будинку №11 по вулиці клубній, діти розгромили дитячий майданчик і все, що було навколо.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Місцеві жителі поскаржилися на те, що діти поламали всі квіти на клумбах, а від гойдалок залишилися тільки ланцюги. Багато в коментарях почали припускати, що виною такій поведінці став Інтернет і недостатній контроль з боку батьків. Зоя Шахова підкреслила, що у дітей від дріб'язку відбувається повна деградація: вони лаються триповерховим матом один на одного, а зауваження з боку дорослих просто ігнорують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Придніпровську вдалося зняти чоловіка, який любить розбивати те, що йому не належить.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському двоє чоловіків пограбували дитину в маршрутці.