Вже близько тижня жителі одного і мікрорайонів Дніпра скаржаться на нестерпний сморід у своєму дворі. Детальніше про це розповідає видання "Інформатор"з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що з 14 серпня жителі кількох будинків, розташованих на вулиці Котляревського Амур-Нижньодніпровського району Дніпра, скаржаться у всілякі інстанції на аварію в колекторі. Вся справа в тому, що в зазначений період з каналізації у дворі б'ють нечистоти.

На вулиці стоїть огидний запах через спеку, а смердюча вода вже затекла в підвали будинків і розлилася по тротуарах. Жителям доводиться закривати вікна, аби до них не долинав цей сморід.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Журналісти дізналися, що за викликом в цей двір лише одного разу приїжджали аварійні служби, проте вони так і не змогли усунути неполадку. Якщо найближчими днями, проблему не буде усунуто, то мешканці мають намір звернутися на гарячу лінію міської ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпро перетворюється на стічну канаву.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпровські "Мальдіви" потопають у радіації та нечистотах.

Також Знай.иа писав, що Дніпропетровська область знаходиться на межі екологічної катастрофи через сотні тонн ракетного палива.