У Дніпрі рятують талановиту дівчину Лолу, яка бореться зі страшною недугою. Детальніше про це сама рукодільниця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Лола вже довгий час займається в'язанням казкових персонажів, які потім продає в соціальних мережах. Але нещодавно до неї в будинок прийшла біда - 10 серпня її забрали в реанімацію у важкому стані. Лікарі виявили у неї загострення за багатьма життєвими показниками. Стан такий, що дівчина навіть не може самостійно ходити.

Точного діагнозу Лолі не поставили, а як боротися з подібними недугами лікарі не знають. Кожен день перебування в лікарні їй обходиться приблизно в 2 тисячі гривень, оскільки всі медикаменти і витратні матеріали їй доводиться закуповувати самостійно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За нею зараз доглядає мама, яка через це не може вийти на роботу. Все, на що у жінки залишається час – з'їздити на пару годин додому, щоб погодувати і вигуляти собак. Гроші у сім'ї закінчуються, тому Лола звертається до жителів міста за допомогою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в обласній дитячій клінічній лікарні лікарі та волонтери рятують життя 9-місячного малюка з дитячого будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі врятували життя бійцю ЗСУ, який підірвався на ворожій міні.

Також Знай.иа писав, що департамент соціальної політики видав соцпрацівникам нову уніформу.