На Дніпропетровщині в продуктовий магазин заповзла величезна гадюка, яка налякала покупців. Про подробиці події розповіли криворізькі рятувальники.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в селі Широка Дача Криворізького району Дніпропетровської області. У продовольчий магазин "Добрі люди" заповзла величезна гадюка, яка до неможливого налякала покупців і саму продавчиню. Остання, після виявлення плазуна, намагалася вигнати його з магазину самостійно, проте пізніше викликала рятувальників.

Прибувши на місце, співробітники ДСНС почали обстежувати територію. Прочесавши весь магазин, рятувальники не виявили тварину. Фахівці і співробітники магазину не виключають той факт, що гадюка могла також непомітно виповзти з магазину, як і заповзла.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Жовті Води городяни зустріли нахабну білку, яка намагалася відібрати заповітні горішки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області ввели карантин через виявлення шкідливих комах.

На території Софіївської об'єднаної територіальної громади виявили надзвичайно шкідливу комаху - американського білого метелика. Через те, що комаха багатоїдна і активно розмножується, вона надає величезну небезпеку для населення.

Також Знай.иа писав, що у місті Жовті Води відпочиваючі зустріли дикого звірка - лисицю.