Стало відомо про те, що в Дніпрі з'явився водій маршрутки, якому вдячна велика частина міста. Єдиний і неповторний.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро на маршруті під номером 119 працює водій великої літери. Він ніколи не відмовляє в безкоштовному проїзді людям, у яких є пільги, а також поводиться з усіма вкрай ввічливо.

Про це повідомив місцевий житель на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сьогодні зі мною сталася неймовірна подія на рівні дива Господнього... Заходжу до маршрутки 119, демонструю пенсійне...

Geplaatst door Сергій Боровський op Donderdag 20 augustus 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У четвер, 20 серпня, чоловік зупинив маршрутку, і почав показувати посвідчення пільговика, заочно розуміючи, що зараз водій може відмовити в поїзді, і відповісти вже завченими фразами «вже два є» або ж «куди ви тільки їздите».

Але, не тут то було. Він почув, що не потрібно нічого показувати, і що водійського бачив кому зупиняв.

Після почутого у пасажира перехопило подих від захоплення і несподіванки. Чоловік зазначила, що таке ввічливе до нього ставлення від маршрутників — було вперше за 15 років її пенсійного стажу.

Перед тим як вийти з маршрутки, він попросив водія зняти маску, щоб сфотографувати його. "Ось ця людина мабуть єдиний і унікальний серед водійського співтовариства" - написав він у своїй публікації.

У коментаря люди почали писати свої слова захоплення цій людині, і відзначили, що бувають не тільки погані водії. Деякі навіть почали наполягати на тому, щоб йому видали премію, і це був як стимул для інших водіїв.

Нагадаємо, що у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель.

Також Знай.ІА писав, що у Дніпрі водій пішов проти течії і накоїв біди.