У Дніпрі сталося зіткнення трамвая і пасажирського автобуса в районі залізничного вокзалу. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 21 серпня. Ймовірно, через негоду і неуважність водіїв, в районі залізничного вокзалу сталася ДТП – зіткнулися трамвай №15 і маршрутне таксі №146Б. в результаті аварії постраждало двоє пасажирів автобуса.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правоохоронці повідомили, що маршрутне таксі рухалося з боку проспекту Яворницького в бік вулиці Курчатова. В цей час трамвай №15 здійснював поворот на вокзал. На перетині вони зіткнулися.

В аварії постраждало двоє людей - жінка, якій приблизно 64 роки, і чоловік, приблизно 36 років. Першу госпіталізували в міську лікарню №4 з травмами щелепи. Чоловіка також госпіталізували з ушкодженнями в міську лікарню №16. На момент госпіталізації обидва постраждалих перебували у свідомості. Вони були пасажирами автобуса.

Чи були пасажири в трамваї - невідомо. Співробітники електротранспорту відмовилися коментувати ситуацію. Подробиці події належить з'ясувати слідчому по ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Покровському пасажирський автобус протаранив маршрутку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі водій маршрутки нахабно ігнорував правила карантину і насміхався над проханнями пасажирів, надіти маску.

Також Знай.иа писав, що у Придніпровську камерам зовнішнього відеоспостереження вдалося зняти чоловіка, який любить розбивати те, що йому не належить.