У Кривому Розі горе-мати поїла однорічного малюка пивом. Відповідним відеороликом поділилися городяни, передає "Дніпро оперативний", посилаючись на Facebook-спільноту "Кривий Ріг без цензури".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на мікрорайоні Східний-2 в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Біля супермаркету Varus стояли чоловік з жінкою, біля яких перебувала однорічна дитина в колясці. Перехожі помітили, що горе-батьки розпивали в присутності малюка спиртні напої – мати пила пиво, а батько – горілку з соком.

Однак, місцевих найбільше здивувало навіть не це - коли дитина попросила у матері попити, вона притримала його голову і залила в рот трохи пива. В цей час її приятель ніяк не відреагував на подію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі мережі були в шоці від побаченого. Одна городянка зазначила, що, вочевидь, якщо мати поїть дитиною пивом на вулиці, то вдома може і горілкою поїти, якщо спить погано. Інша ж зазначила, що для 7-річної дитини смертельна доза алкоголю – 2 ложки. А для однорічного малюка навіть "змочені губи" можуть обернутися серйозними проблемами з нирками і печінкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кам'янському знайшли дівчинку без батьків.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі потребує допомоги хлопчик з пухлиною мозку.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі лікарі використовували душевнохворих в особистих цілях.