У Дніпрі в неділю, 23 серпня, сталася смертельна ДТП – легковий автомобіль влетів під причіп фури. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на проспекті Богдана Хмельницького, навпроти будівлі №162. Легковий автомобіль Opel Omega не впорався з керуванням і влетів під причіп припаркованої фури Volvo. За інформацією від свідків, перед цим легковик підрізав автомобіль Lada.

На жаль, двоє чоловіків, водій і пасажир Opel, загинули на місці від отриманих травм. За допомогою ріжучого гідравлічного інструменту рятувальники вирізали тіло водія. Щоб дістати пасажира, співробітники ДСНС підняли причіп фури за допомогою домкрата.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тіла загиблих були передані на судово-медичну експертизу. Їх особи на даний момент встановлюється.

ДТП в Дніпрі / фото: ДСНС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі водій автомобіля марки ВАЗ влаштував аварію, врізавшись в припарковане на узбіччі авто.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі сталося зіткнення трамвая і пасажирського автобуса в районі залізничного вокзалу.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі Дніпропетровської області сталася пожежа в квартирі, з якої врятували двох людей.