У Дніпрі в п'ятницю, 21 серпня, з вікна житлового будинку випала однорічна дитина. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в одному з житлових будинків на житловому масиві Тополя-3. З вікна квартири, розташованої на 5 поверсі, випала однорічна дитина. За інформацією видання, малюк сперся на москітну сітку на вікні, проте та не витримала, і дитина полетіла вниз.

З місця події дитину забрали медики швидкої допомоги. Як повідомили фахівці Обласної дитячої клінічної лікарні на Космічній, малюка почали відкачувати протягом усього шляху в реанімобілі. Після цього - в реанімаційному відділенні, однак безуспішно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Медики констатували клінічну смерть, а через кілька хвилин – біологічну смерть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували вушко 9-річному хлопчику. У задовільному стані маленький пацієнт виписався додому.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі горе-мати притримала голову своїй дитині і залила в рот трохи пива, коли той попросив попити. В цей час її приятель ніяк не відреагував на подію.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпрі від тривалої хвороби трагічно померла Наталія подібна, жінка-воїн. Лікарі не змогли її врятувати. Особовий склад бригади висловив свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям воїна.