У Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності. Детальніше про це розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 13:00 в п'ятницю, 21 серпня. У покинутому підвалі міської лікарні №2 сантехнік виявив непізнаний чоловічий труп. На місце події співробітник лікарні відразу ж викликав правоохоронні органи.

За попередньою інформацією, труп пролежав у підвалі близько двох тижнів, тому вже почав розкладатися. На даний момент невідомо, від чого конкретно помер чоловік. На місце інциденту направили поліцію і слідчого-криміналіста. Всі причини події належить з'ясувати правоохоронним органам.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Увага! Фото 18+

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в неділю, 23 серпня, сталася смертельна ДТП-легковий автомобіль влетів під причіп фури. Водія і пасажира Opel затиснуло в понівеченому салоні

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі п'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці по спині сокирою. Потерпілий перебував на той момент у нього в гостях і розпивав алкоголь. Потім між ними виникла сварка, в слідстві чого нападник схопив сокиру і завдав своєму товаришеві по чарці удар по спині.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рятувальники дістали з оглядової ями гаража двох чоловіків – один з них загинув.