У Кривому Розі невідомий проник в квартиру городянки, погрожуючи ножем і сокирою. Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Кривого Рогу в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 23 серпня, в місті Кривий Ріг. Вночі на гарячу лінію "102" надійшов виклик від городянки про те, що хтось проник в її квартиру і ховається.

По прибуттю патрульні помітили групу людей, які тримали двері, що зловмисник не зміг втекти. Городяни розповіли, що невідомий неодноразово намагався завдати їм пошкодження ножем і сокирою. Більш того, зловмисник замкнувся в квартирі, заблокувавши замок з середини викруткою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До операції залучили фахівців ТОР. Вони намагалися поговорити з порушником і просили його вийти, проте всі прохання він ігнорував. Тоді господиня квартири дала дозвіл на зрізання дверей болгаркою. Коли правоохоронці потрапили в квартиру, вони затримали зловмисника, застосувавши до нього спеціальні засоби і фізичну силу, щоб він не міг нашкодити оточуючим.

Як пізніше повідомила господиня, з її квартири пропав телевізор, фотоапарат і золоті прикраси. На даний момент всі подробиці події з'ясовуватимуть слідчі Довгинцівського відділення поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в неділю, 23 серпня, сталася смертельна ДТП-легковий автомобіль влетів під причіп фури.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці по спині сокирою.