У Дніпрі собаки понівечили місцеву набережну. Про це розповіла місцева мешканка Ніна Кошкіна в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Дніпрі на набережній собаки погризли молоді дерева. Жінка вважає, що у всьому винні люди, які вигулюють чотирилапих і дозволяють їм занадто багато.

Читайте Знай в Google News!

"Добрий день, шановні жителі Фрузенського! Велике прохання до власників СОБАК! Чиясь собака обгризла кору на двох молодих деревах на набережній навпроти 25 будинку. Могли б вирости Дерева на радість всім, але ... якщо так буде тривати ми дуже швидко позбудемося всіх молодих дерев. Але ж погодьтеся-по красивій набережній гуляти приємно."- написала Ніна Кошкіна.

Публікація Ніни Кошкіної: Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До жінки приєдналися й інші жителі міста. Багато з них поскаржилися на те, що люди вигулюють собак зовсім не стежать за своїми вихованцями. В результаті чотириногі паскудять на тротуарах і знищують квіти, а їх господарі не поспішають за ними прибирати, що не подобається багатьом людям.

коментарі до публікації Ніни Кошкіної: Facebook

коментарі до публікації Ніни Кошкіної: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом оселилися ведмеді, визволені із " зоопарку смерті"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі псих із сірниками спалив десятки собачих будок

Також, "Знай.uа" писав, що центр Тернополя окупувала лисиця