Під Дніпром собака жорстоко покусав дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини. Детальніше про це розповіла мати постраждалого хлопчика Тетяна Олійник у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 23 серпня, в місті Підгороднє в провулку Шкільному. Син Тетяни разом з іншими дітьми гуляв по вказаному провулку, як раптом з будинку №10 вискочив пес. Тварина повалила дитину на землю і тримала лапами в той час, як вкусила іншого хлопчика.

"Потім ця псина почала кусати свою жертву, яка лежала на землі. На крик дітей повибігали всі, хто почув. Але власники собаки нікуди не поспішали і собаку не забрали. Якби не д. Михайло, то про наслідки навіть не хочу говорити. Ця псина вкусила мого сина за ногу, за спину, за голову", - розповіла Тетяна Олійник.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Жінка попросила жителів міста бути обережними, особливо в районі цього будинку. Мешканці неодноразово зверталися до власників собаки, яка напала на дітей, проте реакції особливої вони не отримали. Тетяна зазначила, що місто має знати "героїв", через байдужість яких страждають діти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на набережній одного з житлових масивів собаки погризли молоді дерева.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі водій влаштував ДТП і втік, залишивши свого вихованця поліції.

Також Знай.иа писав, що стало відомо про навалу щурів у місті Дніпро.