У Кривому Розі поліція виявила тіло зниклої кілька днів тому дівчини на території кар'єру. Про подробиці події розповідає видання "Весь Кривий Ріг".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що з 17 серпня в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області розшукувалася 19-річна Ірина Калинчук, яка вийшла з дому і більше не повернулася. 22 серпня з'явилася інформація про те, що схоже тіло було виявлено в покинутій шахті місті на глибині 170 метрів.

За інформацією видання, тіло загиблої дістали співробітники гірничорятувального загону з шахти "Комсомолка". Даний об'єкт розташований поруч з шахтою Гвардійською (вул. Лаштоби) в районі вул.Колачевського. Батьки нібито впізнали загиблу дочку по одягу, оскільки тіло було сильно пошкоджено після падіння з такої висоти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці проведуть ще кілька експертиз, які допоможуть встановити особу загиблої, а також з'ясують всі причини і обставини події.

Пізніше з'явилася інформація про те, що 23 серпня в кар'єрі поруч з вул. Кона в Тернівському районі виявили тіло мертвої дівчини. Як виявилося, це була одна і та ж дівчина, яка пропала 17 серпня. Плутанина сталася через те, що тіло знайдено в провальній воронці, яка знаходиться між кар'єром і шахтою Гвардійської, в районі вулиць Кона і Лаштоби, тому спочатку виникла плутанина з шурфом покинутої шахти і кар'єром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі злодій замкнувся в квартирі і погрожував очевидцям.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності.