У Дніпрі малолітні руфери ризикнули життям, заради красивих фотографій на висоті пташиного польоту. Відповідним знімком поділився Telegram-канал "Х**вый Днепр".

Читайте Знай в Google News!

У соціальних мережах можна побачити безліч знімків, які були зроблені з величезної висоти, на тлі красивої панорами міста. Однак, за такими знімками стоїть неймовірний ризик і, найчастіше, дурість.

Коли руферством займаються дорослі люди, підкорюючи різні вершини висоток і будівельних об'єктів, відповідальність за це лягає виключно на їхні плечі. Однак останнім часом школярі захопилися подібним екстримом, демонструючи "недоумство і відвагу" всьому місту.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно в мережі з'явився знімок, на якому хлопчик приблизно 12 років забрався на високий будівельний кран в одному зі спальних районів Дніпра. Він виліз на стрілу крана, пройшовши майже на самий край по тонкій перекладині.

На фотографії хлопчик сховав обличчя за полями панами, поставив одну ногу на кран, а другу звісив у повітрі. Звичайно, виглядає це красиво, проте вкрай небезпечно – найменша помилка могла коштувати школярам життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром собака жорстоко покусала дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі горе-мати поїла однорічного малюка пивом.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці по спині сокирою.