У Кривому Розі місцева мешканка купила буханець свіжого хліба, проте поласувати ним так і не змогла – всередині вона виявила комаху. Відповідним кадром Яна Пузанова поділилася у Facebook-спільноті "Кривий Ріг без цензури".

Читайте Знай в Google News!

Як з'ясувалося, мешканка Кривого Рогу днями придбала батон "квітковий" в одному з продуктових магазинів міста. Вона розраховувала на свіжу випічку, однак, коли розрізала хліб, то була ошелешена несподіваною начинкою. Просто в буханці знаходився якийсь жук.

Невідомо, чи звернулася криворіжанка в магазин, щоб повернути неякісну продукцію, проте в коментарях зазначили, що батон полетів у смітник.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Користувачі мережі з гумором поставилися до події, зазначивши, що подібні випадки вже не новина для України. Один з коментаторів навіть розповів, що якось в шоколадці йому попалася канцелярська скріпка, тому його тепер важко чимось здивувати. Багато хто поділився своїм гірким досвідом із зіпсованими продуктами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі городяни "удобрили" Саджанці дерев сміттям і недопалками в центрі міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпрянка викинула рюкзак на звалище і знайшла на ринку.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі супермаркет вбирає прострочені продукти в сміття, в якому потім риються люді.