У Новомосковську в суботу, 22 серпня, рятувальники зняли з дерева єнота, який не міг самостійно спуститися на землю. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Гетьманській у місті Новомосковськ. О 22: 22 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик від стривоженої дівчини. Вона розповіла, що її домашній вихованець забрався високо на дерево і не може самостійно спуститися на землю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За вказаною адресою направили загін рятувальників. Прибулі співробітники ДСНС виявили, що єнот забрався на дерево на висоту приблизно в два поверхи житлового будинку. Рятувальники встановили біля дерева розкладні сходи і благополучно спустили тварину на землю, віддавши господині.

До рятувальної операції залучили 4 людини особистого загону та 1 одиницю спецтехніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром собака жорстоко покусала дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на набережній одного з житлових масивів собаки погризли молоді дерева.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій влаштував ДТП і втік, залишивши свого вихованця поліції.