У Дніпрі врятували життя псу Арманду, який постраждав від рук шкуродера. Детальніше про це розповідають волонтери Facebook-спільноти "Притулок для тварин "ДРУГ" Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що кілька місяців тому житель Васильківки Дніпропетровської області прив'язав собаку до автомобіля і тягав її по селу на великій швидкості. Благо, місцеві жителі помітили це, зупинили водія і звільнили тварину. У собаки були в кров зчесані лапи, вона не могла самостійно пересуватися.

Geplaatst door ПРИЮТ для животных "ДРУГ " Днепр op Vrijdag 21 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шкуродера місцеві передали поліції, а порятунком життя собаки зайнялися волонтери. Кілька місяців мук і проходження реабілітації, як Арманд знову став енергійним і доброзичливим псом.

Geplaatst door ПРИЮТ для животных "ДРУГ " Днепр op Vrijdag 21 augustus 2020

У понеділок тварину вже відправили до притулку "Друг". Ветеринари повністю відновили рухові функції Арманда, а виглядає він досить бадьоро. Волонтери зазначили, що пес все також вірить людям і любить життя. Він подякував усім, хто допомагав йому в лікуванні і добрими словами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити саме

Нагадаємо, що під Дніпром собака жорстоко покусала дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на набережній одного з житлових масивів собаки погризли молоді дерева.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій влаштував ДТП і втік, залишивши свого вихованця поліції.