У Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі спорудили справжнє містечко для котів. Відповідними кадрами поділилися у Facebook-спільноті "Калинова Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно дніпряни стали свідками дивовижної картини – в одному з дворів по вулиці Калинова місцеві жителі спорудили палісадник в українському стилі. Всі клумби були оформлені в традиційному для нашої країни стилі: там є і дерев'яна бричка, і млин, і маленька хата з парканчиком і "глечиками" на ньому.

Всю цю красу вже облюбували нові жителі – коти. Вони благополучно розмістилися в спорудах і стали нібито повноцінними жителями міні-містечка. Всі елементи виконані настільки тонко, що спершу їх не відрізнити від справжніх. Лише на тлі кошенят, які стали моделями для фотосесії, можна зрозуміти справжній розмір споруд.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром собака жорстоко покусала дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на набережній одного з житлових масивів собаки погризли молоді дерева.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій влаштував ДТП і втік, залишивши свого вихованця поліції.