У Дніпрі конструкції залізнично-автомобільного мосту почали поступово зникати. На цю проблему звернув увагу блогер Сергій Лаврик на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Амурському мосту або, як його називають в народі, Старому мосту вже більше 130 років і поступово найбільша споруда міста починає приходити в непридатність. На опорних конструкціях проглядаються сліди руйнувань, а всі металеві частини, включаючи перила і відбійники, давно вкрилися іржею.

Однак, на цьому все не закінчилося. Блогер Сергій Лаврик нещодавно опублікував в мережі фото, на якому видно, що деякі частини моста почали пропадати. Зокрема, мова йде про конструкції, які тримають відбійник. Металеві поперечини були просто вирвані і стирчать з боку пішохідної зони.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чоловік припустив, що виною цьому недобросовісні городяни, які здали вирвані конструкції на металобрухт. Також існує припущення, що конструкція була пошкоджена в результаті ДТП, оскільки на відбійнику видніються вм'ятини.

Жителі міста сподіваються, що Старий міст незабаром буде реконструйований, оскільки крім зруйнованих конструкцій, водії щодня терплять величезні ями і постійні корки.

Президент України Володимир Зеленський на одному з недавніх брифінгів повідомив, що стан мостів в Україні дійсно плачевний. Після того, як буде завершена програма з будівництва доріг, в 2021 році по Україні будуть активно відновлювати мости.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників, адже городяни не спромоглися прибрати за собою сміття.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі спорудили справжнє містечко для котів.