У Дніпрі двоє невідомих чоловіків намагалися розкрити квартиру, поки господарі гуляли в парку. Відповідними відеороликами поділилася Світлана Зоценко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написала жінка, інцидент стався в понеділок, 24 серпня на вулиці Кондратюка, 10. Двоє невідомих чоловіків намагалися за допомогою відмичок зламати двері в її квартиру, поки вона з сім'єю гуляла в парку.

Geplaatst door Svetlana Zotsenko op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Geplaatst door Svetlana Zotsenko op Maandag 24 augustus 2020

На щастя, над входом була встановлена камера відеоспостереження, яка встигла зафіксувати момент злочину. Злодії не відразу помітили її і кілька хвилин намагалися проникнути в квартиру. Через деякий час один із зловмисників помітив камеру, і вони відразу ж змилися з місця події.

Geplaatst door Svetlana Zotsenko op Maandag 24 augustus 2020

Світлана зазначила, що заяву в поліцію вона написала, проте не впевнена, що правоохоронці зможуть зловити зловмисників. Жінка повідомила, що поліцейські забрали записи з камер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі засудили чоловіка, який розчленував свою співмешканку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти ображають перехожих і закидають їх камінням.