У Дніпрі інспектори з паркування намагалися евакуювати автомобіль поліцейського, але щось пішло не так. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в центрі Дніпра на вулиці Троїцькій. Інспектори, які займаються евакуацією неправильно припаркованих автомобілів помітили одного такого порушника на вказаній вулиці. На місце приїхав евакуатор і, погрузивши машину, хотів було виїхати, але його зупинив господар транспортного засобу.

Як виявилося, майстром неправильного паркування був співробітник поліції, який залишив машину і відійшов у справах. Відповідно, він почав з'ясовувати стосунки з інспектором і зажадав повернути машину туди, де вона стояла.

Через кілька хвилин словесної перепалки, інспектор з паркування піддався тиску з боку поліції і повернув автомобіль власнику.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що заступник мера Дніпра Михайло Лисенко розповів городянам про стан міських ливневок і чому вулиці постійно заливає водою.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі співробітники комунальних служб усунули стихійне звалище, яка знаходилася в одному зі спальних районів міста.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників, адже городяни не спромоглися прибрати за собою сміття.