Стало відомо про те, що в місті Дніпро пройшов мітинг проти президента України Володимира Зеленського. Влаштували бійку.

Таким чином, повідомляється, що поліція: охорона президента і тітушки почали кидатися на патріотів України, які просто хотіли поставити кілька запитань главі держави.

У Дніпрі патріотична громадськість вийшла на зустріч до Президента, щоб вимагати пояснень щодо державної політики, яка застосовується в боротьбі з агресором на Сході України. Також громадськість хотіла попросити у глави держави припинити репресії проти патріотів і добровольців.

До місця, куди повинен був прибути президент стягнули співробітників правоохоронних органів, які жорстоко протидіяли, а саме: не давали пройти, пхали, тягали жінок за волосся.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Учасники патріотичного мітингу обурені відвертою втечею Зеленського, скандували:

"Путін-х * * ло, Зеля-СС * кло!»

Також, активісти незадоволені роботою нинішнього президента, і стояли з плакатами «велике злодійство», критикуючи програму «велике будівництво».

Місцеві вважають, що це зроблено все для того, щоб красти бюджетні гроші, і замість побудованих нових місць, мостів, і доріг, нічого знову ніхто не побачить. Ті ж плакати були помічені і біля стадіону»Олімпійські резерви".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський неправильно назвав головну площу Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філатов розкрив плани слуг Зеленського щодо "захоплення" Дніпра.

Також Знай.иа писав, що Дніпро позбувся національного рекорду за розміром прапора після встановлення більшого в Києві.