Голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник в інтерв'ю Главкому розкритикував кадрову політику Президента Володимира Зеленського і заявив, що на місцевих виборах буде допомагати основним політичним силам, серед яких, на його думку, великі шанси потрапити до місцевої влади має партія Шарія.

«Думаю, що основним парламентським партіям буду допомагати, навіть «Партії Шарія», яка має усі шанси прийти до місцевої ради. Можу сказати, що Андрій Портнов очолить проєкт, орієнтований на південний схід, хоча не люблю, коли використовують такий термін. Все більше людей там дивляться в його бік. Але цей проєкт навряд чи буде пов'язаний з місцевими виборами», - сказав Олійник.

Говорячи про підтримку партій, він, серед інших, назвав і нинішню правлячу партію «Слуга народу», але при цьому наклейку «Зе-команда», яка прикрашала його телефон ще в минулому році, він вже зняв.

«Відклеїв наліпку я через кадрову політику», - пояснив свій крок Олійник.

Очолюючи облраду, він при цьому не розраховує на співпрацю з мерами міст, яких, в основному, вважає «пройдисвітами».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Завдяки децентралізації мери мають фінансів більше за усіх. Весь стогін мерів – через те, що з них спитають за розкрадання міських бюджетів», - сказав Олійник, правда, фактів, що підтверджують цю заяву, не навів.