Володимир Зеленський заявив, що хоче бачити Дніпропетровщину космічним мозком і серцем всієї Європи. Про це президент розповів на презентації Стратегії розвитку Дніпропетровщини, передає видання УНН.

Повідомляється, що президент України Володимир Зеленський заявив, що збирається розвивати космічну галузь в Дніпропетровській області і сподівається зробити її "космічним мозком і серцем" не тільки всієї України але і Європи.

Читайте Знай в Google News!

Зеленський підкреслив, що зараз багато хто захоплюється персоною Ілона Маска і стежить за його досягненнями в області ракетобудування. При цьому вони забувають, що в Україні є "Южмаш", в якому працюють неймовірні фахівці, що володіють унікальними знаннями і не менш унікальним досвідом.

"Держава завжди буде підтримувати і розкриє цей потенціал максимально" - сказав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто зазначити, що сьогодні, 26 серпня, Володимир Зеленський здійснив ділову поїздку в Дніпро, в рамках якої поспілкувався з місцевими чиновниками і оглянув місто.

Володимир Зеленський фото: сайт президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський "посадив на олівець" ректора Тернопільського вишу

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про те, що кандидатом у мери міста Дніпро від політичної сили "Слуга народу" став Сергій Риженко.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в місті Дніпро пройшов мітинг проти Президії Дента України Володимира Зеленського. Влаштували бійку.