Відома ню-модель з Дніпра провела "інспекцію" однієї з дніпровських електричок. Про свої враження Анна Мінюкова розповіла на сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Більшість жителів Дніпропетровщини знають Анну Мінюкову як модель, яка не боїться показати свою політичну позицію і дати відсіч недобросовісній владі, хоч і вельми незвичайним способом. Дівчина любить фотографуватися напівголою на тлі зруйнованої інфраструктури, щоб привертати до проблеми увагу громадськості.

Цього разу Анна проїхалася електричкою Дніпро-П'ятихатки і показала користувачам мережі умови поїздів зсередини. Правда в електричці модель проїхалася одягненою, але незважаючи на це зробила кілька кадрів, продемонструвавши їх своїм прихильникам.

Ню-модель проїхалася на електричці / фото: Анна Мінюкова в Facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Мала можливість проїхатися в приміській електричці з сполученням Дніпро-П'ятихатки. Людей небагато, все чисто, туалет є, пасажири з квитками, нічого не горіло і не диміло. На станції в Кам'янському навіть тактильна плитка є, правда не попереджаюча, як потрібно, а напрямна️️", - пише Ганна Мінюкова.

Вона звернулася до користувачів мережі з питанням, чи скрізь такі умови в приміських електричках і які напрямки їй ще варто подивитися.

ню-модель проїхалася на електричці / фото: Анна Мінюкова в Facebook

ню-модель проїхалася на електричці / фото: Анна Мінюкова в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі біля одного з популярних фастфудів чоловік вирішив справити нужду на очах у перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі одна з лікарень відзначилася Умовами, в які селить пацієнтів.