У Дніпрі рятувальники допомогли чоловікові, який опинився під завалами покинутого будинку. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 26 серпня. О 10:52 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що на площі Старомостовій, 2, Центрального району Дніпра, під завалами покинутого будинку знаходиться чоловік і потребує допомоги.

За вказаною адресою направили співробітників чергового відділення 2-ї Державної пожежо-рятувальної частини 8-го державного пожежо-рятувального загону та аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України в області.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прибулі рятувальники встановили, що потерпілий знаходиться під завалами покинутого будинку, в якому він шукав метал. Конструкція обвалилася на нього під час пошуків. Рятувальникам вдалося дістати чоловіка за допомогою спеціального обладнання. Потерпілий, 1993-го року народження, був транспортований на м'яких ношах в машину швидкої допомоги і доставлений в міську лікарню №16.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в одному з популярних взуттєвих магазинів помітили злодійок, які регулярно обчищають відвідувачів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі інспектори з паркування намагалися евакуювати автомобіль поліцейського, але щось пішло не так.