Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував приїзд президента Володимира Зеленського в місто. Відповідний пост міський голова опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Як написав Філатов:"Сьогоднішній візит Президента в Дніпро перетворився на шоу, яке тхне". Міський голова мав на увазі під цим збори мітингів, провокації, плакати і брехню. Мер заявив, що проблема цього "шоу" полягала в тому, що самі сценаристи і постановники підлаштували все так, що саме міська влада виявилася поганою.

Борис Філатов зазначив, що на зустріч президента в аеропорту його ніхто не запрошував. Його викликали з ОДА лише о 8:45, коли літак Володимира Зеленського мав приземлитися вже о 9:20.

"Це - безпрецедентний випадок у політичній історії України. Керівники можуть відверто недолюблювати один одного, але не мають права перетворювати офіційні заходи в ристалище з'ясувань відносин і зведення особистих рахунків", - пише мер. "Фактично мене хотіли привезти не на офіційну церемонію зустрічі, а на проплачений кримінальним авторитетом Наріком мітинг, який вчора збирали по всьому місту за 600 гривень «з обличчя» і розмістили на аеропортовій «розвилці» по шляху проходження кортежу".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Далі, за словами міського голови, почався "цирк". Він згадав про нахабну брехню міністра інфраструктури Владислава Криклія про те, що в Дніпрі ось-ось почнуть будувати аеропорт і вже почалися підготовчі роботи. Тільки ось тендер на це будівництво "злетів" і Філатов навіть надав відповідне посилання на торги, що не відбулися.

"Не хочу зупинятися на сумному. Скажу лише одне. Дніпро завжди радий гостям. Будь-яким. І робити таке шоу - це, в першу чергу, проявити неповагу не до мера, а до всієї територіальної громади", - пише Філатов.

На закінчення мер Дніпра заявив, що команді, яка обіцяла країні принципово нову політику необхідно було набирати не олігархів і мафіозі, а людей, які дійсно працюють.

"Гидливі відчуття. Але я звик. І чекаю, як вже зрозуміло, нову серію погано пахнучого шоу. Тепер знову з обшуками і автоматниками з Києва. ... І, так, хлопці, картоплю-фрі з Макдональдса замість торішньої шаурми, народу Ви вже не згодуйте...",- підсумував міський голова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що хоче бачити Дніпропетровщину космічним мозком і серцем всієї Європи.

Як повідомляв портал Знай.иа, кандидатом у мери міста Дніпро від політичної сили "Слуга народу" став Сергій Риженко.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпро пройшов мітинг проти президента України Володимира Зеленського.