У Дніпрі, в Сквері Героїв, один з охоронців під час обходу території пізно ввечері виявив коляску з немовлям. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Відзначається, що 10-місячна дівчинка голосно плакала - вечір був досить прохолодний, і дитина замерзла. Поруч з дівчинкою в колясці лежав мобільний телефон і пляшка з водою.

Пошуки батьків нічого не дали - в парку їх не було. Тоді охоронець повідомив про знахідку в поліцію. Прибувши на виклик, правоохоронці викликали бригаду швидкої допомоги та оперативників для встановлення особи матері малятка.

Лікарі забрали немовля в лікарню, у нього діагностували сильне переохолодження. Серед телефонних номерів в апараті, виявленому біля малятка, знайшли номер її бабусі. Зателефонувавши по ньому, копи почули голос плачучої жінки, яка повідомила, що її дочка прийшла додому в стані сильного алкогольного сп'яніння і без внучки.

Поліцейські вирушили за адресою, вказаною бабусею, і виявили там 36-річну матір малятка в нетверезому стані, яка стверджувала, що її дочка загубилася – нібито пішла кататися на гойдалках і не повернулася.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

"Це жесть, дитина втекла в 10 місяців, потім прибігла, не знайшла маму, сіла в коляску і сама себе пристебнула??! Оригінально", - обурюються дніпряни.

Щодо забудькуватої матері складено протокол про невиконання батьківських обов'язків.

Нагадаємо, що під Дніпром накрили "ребцентр", який віддавав пацієнтів у рабство.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.

Також Знай.uа писав, що у Дніпропетровській області 15-річний Артем потребує допомоги громадян - йому терміново потрібен слуховий апарат.