Стало відомо про те, що в Південному районі Кам'янського, 15-річний підліток застрелив свого ровесника. Для цього він використовував дробовик.

Як повідомляється, підліток застрелив 15-річного хлопчика з дробовика. Вони з ним були одного віку.

Шокуючий інцидент стався ввечері 28 серпня на Бамі в Південному районі Кам'янського.

Попередньо відомо, що 15-річний підліток вистрілив з дробовика в голову своєму ровеснику. Це сталося в приватному будинку. Через травми, несумісні з життям, загинув учень 9-го класу.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подробиці в даний момент уточнюються. За наявною інформацією, підлітки були друзями.

Нагадаємо, раніше відомо про те, що кричущий випадок стався в невеликому місті Глухів. До редакції Глухів.інфо про це повідомила місцева мешканка. Вона розповіла, що двічі ставала очевидицею шокуючого інциденту, який стався в одному з багатоповерхових будинків по вул.Ковпака, в районі 6-ї школи.

"Хто б міг подумати, що в спальному районі нашої провінції буде орудувати банда малолітніх...збоченців. Може, я не права, але судіть самі. Справа в тому, що мого 6-річку вкрай важко утримати в стінах квартири. Очима почала шукати дитину, але її не було. Увагу привернув натовп підлітків, гидливо терзають, як футбольний м'яч моєї дитини!",- згадує мама хлопчика.

Нагадаємо, що школяр застрелився з батьківської рушниці в покинутому будинку - мама посивіла, село ридає

Як повідомляв " Знай.ІА" Фермер з Хмельницького прийняв " душ " з бензину і видерся на білборд

"Знай.ІА " писав, що львів'янин кинувся під потяг, але не врахував головного.