У Дніпрі чоловік вибухнув в автомобілі. Про це розповіли на сторінці поліції Дніпропетровської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 29 серпня, о 10:20, біля одного з ринків у Шевченківському районі вибухнув автомобіль. У момент вибуху в салоні знаходився водій, який моментально загинув.

Читайте Знай в Google News!

На місце події прибули слідчі Шевченківського відділення поліції, рятувальники та сапери. На місці вибуху фахівці виявили фрагменти магнітного збору, кільце і чеку.

У зв'язку з цим правоохоронці припустили, що вибух стався в результаті необережного поводження з боєприпасами. Згідно з висновками експертів, могла вибухнути граната "Ф-1".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 71-річний житель Солонянського району. Інші люди і припарковані автомобілі не отримали пошкоджень.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України

у Дніпрі вибухнув автомобіль, фото: Facebook поліція Дніпропетровської області

у Дніпрі вибухнув автомобіль, фото: Facebook поліція Дніпропетровської області

у Дніпрі вибухнув автомобіль, фото: Facebook поліція Дніпропетровської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові поряд з перехрестям Кульпарківська-Щирецька автомобіль збив п'ятирічну дитину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яний майор скоїв наїзд на трьох курсанток військового вишу, за останніми даними - медиків.

Також, "Знай.uа" писав, що у Бородах Львівської області легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою.