На одному з житлових масивів Дніпра невідомі розламують новий спортивний майданчик. Детальніше про це розповіла користувачка Ганна Юріївна у Facebook-спільноті "12 Квартал Дніпра".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що протягом деякого часу невідомі почали розламувати спортивний майданчик, який встановили зовсім недавно. Як написала Ганна Юріївна, на 12-му кварталі на хвіртці спортивного майданчика відірвали замок, а територія навколо всіяна різним сміттям.

Дівчина закликала городян бути більш охайними і поважати один одного, адже на цьому майданчику щодня грають діти і гуляють дорослі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як зазначили користувачі під публікацією, виною такому безладу стали ті ж діти, які там грають. Хтось припустив, що замок на хвіртці вирвали через те, що хтось постійно замикає майданчик, не даючи грати там тим, у кого немає ключів. Деякі також написали, що підростаюче покоління вже не цінує тих речей, які для нинішніх дорослих в дитинстві здавалися розкішшю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області дівчинка стала жертвою агресії своїх ровесниць.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Південному районі Кам'янського, 15-річний підліток застрелив свого ровесника.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі горе-мати залишила однорічну дитину посеред парку і пішла в невідомому напрямку.