У Дніпрі рибалки-любителі зловили на вудку справжній трофей - ляща. Детальніше про це розповідає Мешник Наталія у Facebook-спільноті "Риблка в м. Дніпро та області".

Читайте Знай в Google News!

Як написала жінка, нещодавно їхній родині рибалок-любителів попався на гачок справжній трофей - 2-кілограмовий лящ. Звичайно, це не максимальний розмір риби, проте подібного роду живність вже давно не траплялася у водах Дніпра.

Наталя зазначила, що красень-лящ попався їм біля Амурського мосту, куди вони підібралися на човні. Вона написала, що рибалити вони вирушили близько 5 ранку, проте перший улов їм попався лише до пів на п'яту вечора. Вони рибалили на снасть-пружину.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За підсумком, рибалки привезли з поїздки 1 ляща, 5 карасів і 3 плотви. Наталя помітила, що останнім часом в Дніпрі практично не залишилося риби. Користувачі мережі припустили, що це пов'язано з масовим забрудненням річки і рибальськими сітками, встановленими браконьєрами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром поблизу села Вільне Новомосковського району помітили величезного павука.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі співробітники комунальних служб провели дератизацію в підвалах житлових будинків.