У Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з "живою начинкою". Відповідним кадром поділилася жертва маркетингу для Telegram-каналу "Чорний список".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що мешканка Дніпра вирушила в кондитерський кіоск, розташований на Донецькому шосе, 7, щоб купити солодощів для дитини. Однак, коли вона розкрила одну з куплених цукерок, була неприємно вражена – всередині виявилися черв'яки.

На щастя, дитина не встигла покуштувати солодощів з "живою начинкою" і вони швидко полетіли у відро для сміття.

Автор посту закликав українців бути вкрай обережними при купівлі солодощів, особливо в маленьких магазинах. Справа в тому, що недобросовісні продавці не дотримуються необхідних умов зберігання продуктів, тому на такій спеці солодощі можуть швидко прийти в непридатність і навіть обзавестися такими "жителями".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що житель Кривого Рогу придбав у магазині "Національний" цукерки (ймовірно, Чорнослив у шоколаді), в яких він побачив черв'яків.

Як повідомляв портал Знай.иа, "Фуршет "тероризують черв'яки," живі "цукерки це тільки початок - "перетворюється в зоомагазин".

Також Знай.иа писав, що у Києві " Фора "впарює пластівці з хробаками: обережно, можна"бекнути".