Під час візиту Володимира Зеленського до Дніпра стався випадок, який насторожив журналістів і громадськість. Детальніше про це розповідається в сюжеті "ДніпроTV".

Читайте Знай в Google News!

Минулого тижня президент Володимир Зеленський прибув до Дніпра з робочим візитом. В ході поїздки він відвідав різні об'єкти, в числі яких була і обласна державна адміністрація. Журналісти "ДніпроTV" також спробували пройти на територію, щоб поспілкуватися з президентом, проте їх відмовилися пускати.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Вся справа в тому, що при вході на територію облдержадміністрації їм заявили, що їх немає в списках незважаючи на те, що при кореспондентах були всі документи. Журналісти розповіли, що пройшли реєстрацію через прес-службу адміністрації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Трохи шуму і конфліктів з охоронцями, як раптом з'явився новий список, в якому журналісти телеканалу вже були присутні. Це не на жарт стурбувало як журналістів, так і городян. Склалося враження, ніби Володимир Зеленський навмисно уникав зіткнень з журналістами, щоб не відповідати на незручні питання. Більш того, за словами городян, маршрут президента постійно змінювався, щоб уникнути зустрічі з тими, хто хоче з ним поспілкуватися.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань.

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Зеленський заявив про початок будівництва аеропорту в Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від "Слуги народу".