Президент Володимир Зеленський розповів українцям подробиці поїздки в Дніпропетровську область. Відповідний відеоролик з'явився на офіційній сторінці глави держави в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що минулого тижня Володимир Зеленський прибув до Дніпропетровської області з робочою поїздкою. Почав він свою подорож безпосередньо в Дніпрі, після чого відправився в рідне місто - Кривий Ріг.

На опублікованому відеоролику президент показав знакові місця, які він відвідав під час своєї поїздки. Першим об'єктом стала траса Дніпро-Кривий Ріг, на якій зараз проводиться активне будівництво дороги. Він також проінспектував будівництво освітніх установ.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Далі він відправився на машинобудівний завод "Південмаш", де поспілкувався з керівництвом і виступив перед співробітниками підприємства. Начальник заводу розповів, що завдяки підтримці держави підприємство закрило мільярдні борги і почало укладати контракти з українськими виробниками. Наступним етапом буде виплата боргів із зарплати для співробітників заводу, а також допомога в укладанні масштабних державних контрактів.

Детальніше дивіться у відео:

Реакція українців не змусила себе чекати:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань.

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Зеленський заявив про початок будівництва аеропорту в Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від "Слуги народу".