Під Дніпром на звалищі твердих побутових відходів сталася масштабна пожежа. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 30 Серпня. О 16:40 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що поблизу села Богуслав Павлоградського району Дніпропетровської області, горить полігон твердих побутових відходів.

На вказане місце негайно направили співробітників чергових відділень 27-ї та 37-ї Державної пожежо-рятувальної частини 6-го державного пожежо-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Крім цього, рятувальники залучили до гасіння пожежі 2 одиниці техніки КП "затишне місто", щоб підвозити воду, а також бульдозер, щоб розгортати великогабаритне сміття.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

По прибуттю рятувальники виявили, що пожежа охопила територію близько 1000 кв.м. локалізувати загоряння вдалося лише о 22:12, а ліквідувати вранці наступного дня о 08:40.

До рятувальної операції залучили 11 чоловік особового складу, 2 одиниці пожежо-рятувальної техніки ДСНС, а також 3 людини особового складу та 3 одиниці техніки КП "Затишне місто".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі обробляють під'їзди від COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа, на одному з житлових масивів Дніпра невідомі розламують новий спортивний майданчик.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потяг збив автомобіль.