Під Дніпром патрульні затримали трьох чоловіків і жінку, які побили місцевого жителя і пограбували. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 31 серпня, в смт. Обухівка. Близько півночі на гарячу лінію поліції "102" надійшов виклик про те, що на чоловіка напали четверо невідомих на вулиці Ювілейній. За словами потерпілого, на нього напали троє чоловіків і одна жінка – вони побили його, відібрали телефон і зникли на автомобілі.

На щастя, чоловік встиг запам'ятати фрагмент номерних знаків нападників. Поліція оголосила план "Перехоплення". Незабаром, в ході відпрацювання території, поліції вдалося зафіксувати автомобіль, який підходив під орієнтування. Він рухався у напрямку до Дніпра.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Машину зупинили патрульні для перевірки. У ньому виявилося троє чоловіків і жінка, остання тримала в руках телефон. Після питання "чий він?" пасажирка скинула мобільний пристрій на землю. Водій і пасажири автомобіля поводилися агресивно по відношенню до правоохоронців, тому їх відразу затримали і закували в кайданки. На місце була викликана слідчо-оперативна група.

Потерпілий, який також прибув на місце затримання, упізнав нападників і свій мобільний телефон. Кривдники були доставлені в Дніпровське відділення поліції до з'ясування всіх обставин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі пасажир поїзда влаштував скандал з провідниками через маску.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі поліцейські врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром душевнохворих "лікували" тортурами і побоями.