У Дніпрі в сім'ю Ольги Шегарцевої прийшла біда - її мати захворіла на рак і терміново потребує допомоги небайдужих. Детальніше про це дівчина розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написала Ольга, нещодавно вона втратила батька - він згорів від раку ще рік тому, а тепер її мати наздогнала та ж сама доля. У Ніни Шеграцевої діагностували рак правої легені (центральне недрібноклітинне аденокарцинома ALK+). Їй прописали лікування препаратом "Алекенза", яке коштує 138 600 гривень. Одна баночка такого препарату розрахована на 56 днів, а лікуватися Ніні необхідно як мінімум рік.

Протягом 5 місяців жінка приймала даний препарат, і лікарі спостерігали у неї дуже позитивну динаміку, тому припиняти лікування не можна. До сих пір у сім'ї не було проблем з фінансами, і вони купували для матері все необхідне, проте цього разу дочка Ольга молить городян про допомогу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На сьогоднішній день вдалося зібрати 18 000 гривень, але цього недостатньо, щоб придбати необхідний препарат.

Пост Ольги Шегарцевої в Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі прощаються з маленьким даниною, який довгий час боровся з важким захворюванням.

Як повідомляв портал Знай.иа, з 1 вересня українці зможуть отримати одноразову фінансову допомогу замість "пакету малюка".

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі потребує допомоги Малятко, яке нещодавно випало з вікна і зараз перебуває в реанімації.