На одній з вулиць міста Дніпра був помічений молодий хлопець, який працює доставщиком їжі відомої кур'єрської служби "Glovo", під час виконання "трюку" на своєму скутері.

Відповідне відео було опубліковано в місцевих Телеграм-каналах.

Як видно на відео, скутерист поставив свій транспортний засіб на заднє колесо і тривалий час їхав так, лавіруючи між автомобілів.

"Доставщик їжі влаштував шоу на дорозі, проїхавшись на мопеді на задньому колесі. Якщо в його сумці була кава, навряд чи його вдалося не пролити під час "фінтів" ",- сказано в підписі до відео.

На щастя, це каскадерське шоу не закінчилося дорожньо-транспортною пригодою. Їжа під час доставки також не постраждала.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, мережа закладів "Маріо Тратторія" заявила про те, що перед їх ресторанами у служби доставки Glovo виник дуже великий борг. Директор компанії Поліна Левицька заявила про те, що сервіс доставки заборгував компанії понад 170 тисяч гривень за 8 місяців співпраці. При цьому зв'язатися з представниками Glovo не вдається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сервіс " Glovo "звинуватили у величезних боргах і брехні, Ресторани готуються до суднової війни:" вже набридло..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кур'єр з рюкзаком "Glovo" порізав молодих дівчат: понівечив юні тіла ножем, речі розірвані

Також «Знай.иа " писав, що Збирав замовлення на смітнику? Кур'єр Glovo оскандалився на всю Україну