Під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя. Про подробиці події розповіла мама дівчинки Анна Драпей у Facebook-спільноті "Краснопілля ... Ренесанс…".

Читайте Знай в Google News!

За словами Анни, інцидент стався на дитячому майданчику в районі новобудов (АТБ) у вівторок, 1 вересня. Місцева собака, яка вже кілька років гуляє по двору, вкусила маленьку дівчинку за обличчя. Сталося все це на очах у безлічі очевидців, серед яких також були діти.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мати негайно викликала швидку допомогу і поїхала разом з дочкою до лікарні. Як виявилося, лікування від подібних травм досить дороге. Більш того, у крихітки на обличчі може залишитися величезний шрам на все життя.

Анна звернулася до всіх жителів Краснопілля з проханням прийняти колективне рішення з приводу вилову місцевих собак і залишити заявку у відповідних службах.

Багато користувачів мережі підтримали ідею Анни і поділилися своїми історіями з приводу цієї собаки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі діти закидають камінням міське та приватне майно.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рибалки-любителі зловили на вудку справжній трофей-ляща.