Під Дніпром у місті Перещепине дівчина вкрала з карти знайомого близько 19 тисяч гривень. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в місті Перещепине Новомосковського району Дніпропетровської області. 11 серпня правоохоронцям вдалося зафіксувати факт зняття приблизно 3 тисяч гривень з картки 41-річного місцевого жителя. За словами потерпілого, дана маніпуляція проводилася без його згоди і наявності карти.

Як з'ясувалося, злодійкою виявилася 25-річна знайома. Дівчина підключилася через мобільний телефон до картки потерпілого і таким чином періодично знімала з неї гроші. За допомогою таких махінацій їй вдалося красти близько 19 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

31 серпня слідчі Перещепинського відділення поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили дівчині про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно ч.2 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. На даний момент триває досудове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром четверо невідомих побили і пограбували чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром спіймали чоловіків за незаконною вирубкою лісу.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі поліцейські врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством.