У місті Кривий Ріг сталася ДТП за участю легковика і маршрутного таксі. Про подробиці події розповідає видання "Перший міський".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 1 вересня на вулиці Піхотинській в мікрорайоні Всебратське. Маршрутне таксі №300 рухалося з боку Військового містечка, в той час як по зустрічній смузі їхав легковий автомобіль Daewoo Lanos.

За попередньою інформацією, легковик пішов на обгін, виїхавши на зустрічну смугу, внаслідок чого сталося зіткнення з маршруткою. В результаті ДТП Daewoo Lanos з пасажиром і водієм всередині загорівся.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо, що в аварії постраждало 5 осіб – пасажир і водій легковика і троє пасажирів маршрутки. У їх числі також знаходиться 6-річна дівчинка, яка була госпіталізована з переломом щелепи. Їй надавали медичну допомогу в кареті реанімації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік кидався під машини, щоб йому підкурили сигарету.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потяг збив автомобіль.