Під Нікополем рейсовий міжобласний автобус потрапив у ДТП на тимчасовому мосту, є постраждалі. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що ще в травні цього року під Нікополем в Дніпропетровській області обрушився Олексіївський міст. У зв'язку з цим поруч з мостом спорудили понтонну переправу. Однак, 31 серпня, з цієї горе-переправи ледь не злетів рейсовий автобус.

Автобус рухався з Кам'янського (кол. Дніпродзержинськ) в Херсон і йому треба було перетнути тимчасову переправу. Коли автомобіль з'їжджав з моста на протилежний берег, він з'їхав з привареного "пандуса". Автобус різко хитнуло вправо, в слідстві чого пасажири почали падати і битися головами об скло та інші тверді предмети.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В результаті події 8 осіб отримали травми різного ступеня. Один з пасажирів був госпіталізований в лікарню міста Покров. Автобусу вдалося самостійно виїхати з пастки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі сталася ДТП за участю маршрутки та легковика.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі чоловік кидався під машини, щоб йому підкурили сигарету.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли.