На Каховському водосховищі водний патруль вилучив у рибалок понад 123 кілограмів незаконно виловлених раків. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 19:00 у понеділок, 31 серпня поблизу села Вишетарасовська. Співробітники роти з обслуговування водних об'єктів спільно з працівниками відділення поліції в річпорті "Амур-гавань" проводили патрулювання біля Каховського водосховища. У цей момент вони помітили браконьєрів, які виловлювали раків, незважаючи на тимчасову заборону.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Двоє правопорушників пересувалися на човні з навісним двигуном. У їхньому плавальному засобі поліція виявила 4 раколовки, довжиною 120 метрів. Чоловіки змогли виловити близько 3 500 раків, Загальна вага яких склала близько 123 кілограм. Згідно з підрахунками, сума збитків склала 464 679 гривень.

Оскільки дії браконьєрів були незаконними, на місце події викликали представників рибоохоронного патруля та слідчо-оперативну групу Томаківського відділення поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рибалки-любителі зловили на вудку справжній трофей-ляща.