У Черкасах батьки першокласників загнобили одну з мам, у якої не було грошей, щоб купити дочці в школу шафку. Детальніше про це розповідає програма "Вікна".

Читайте Знай в Google News!

Поки 6-річна Ліза уявляє, як вперше сяде за парту, її мама Анна воює з батьками майбутніх однокласників дочки. Вся справа в тому, що батьки вирішили закупити для дітей в клас шафки для особистих речей, на що збирали по 620 гривень. Однак, мама Лізи втратила роботу під час карантину і зараз живе з дочкою на 2 тисячі соціальної допомоги, а батько дитини гроші давати відмовився.

Дівчина пояснила цю ситуацію іншим батькам, проте замість розуміння і підтримки, отримала шквал критики на свою адресу. Дорослі запитували, чим думала Анна, коли віддавала дитину в школу, раз у неї грошей немає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мама Лізи звернулася за допомогою до керівництва школи, проте там лише заявили, що втручатися в конфлікт не будуть. Директор школи сказав, що краще б Анна відразу віддала свою дочку в інший клас, де про цей конфлікт ніхто не знає, а ще краще – перевести Лізу в іншу школу.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Скандал у школі! Як мами розкритикували жінку, яка не змогла здати гроші

Не можете здати грошей? Шукайте іншу школу. Скандал через закупівлю шаф для першачків розгорівся в Черкасах. Батьки майбутніх учнів вирішили придбати меблі для класу самотужки. І для цього взялися збирати по 620 гривень. Скинулись усі, крім однієї мами. Вона виховує дочкУ сама і через карантин утратила роботу. Тож грОшей не мала. Але замість розуміння - отримала шквал критики. Чим закінчився конфлікт - дивіться.

Geplaatst door Вікна-новини op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпровські школярі масово "забили" на маски і пішли у відрив 1 вересня.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві закрили одну зі шкіл. Діти не встигли сходити навіть на перше вересня.

Також Знай.иа писав, що київські школярі відсвяткували "карантинний" День Знань.