Ризиковані розваги дітей на Петровського. Вже можна відкривати збір на лікування, відео опублікувавши Telegram-каналі "Х*вий Дніпро".

У Дніпрі група підлітків придумала собі вельми дивні і небезпечні розваги - вони групою лежали прямо на дорозі, де їздили автомобілі. Підлітків за небезпечним заняттям помітили на проїжджій частині проспекту Петровського, де зазвичай жвавий рух транспорту.

Як видно на відео, на дорозі стояла група підлітків, деякі з них лягали прямо на асфальт, коли до них наближалося авто.

"Розваги дітей на Петровського. Вже можна відкривати збір на лікування", - прокоментували відео в мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що На Франківщині озвірілий підліток вбив дідуся і відправив бабусю в реанімацію: "Просто так" 1 вересня, в селі Бабче Івано-Франківської області, близько 05:00, 15-річний підліток вбив свого дідуся і наніс важкі ножові поранення бабусі. У хлопця можуть бути проблеми з психікою. Під час затримання хлопець поводився абсолютно спокійно і не чинив опір.

Також портал "Знай.ua" писав, що Киян тероризують малолітні вандали на велосипедах: "Мій тато СБУшник" У Києві в Дарницькому районі діти, на вигляд років 14-ти, кидають під ноги літніх людей і мам з дітьми петарди, після чого тікають на велосипедах. Один з них прикривається впливовим батьком, каже: "Мій тато СБУшник, ти мені нічого не зробиш".

Також портал "Знай.ua" писав, що У Полтаві озвірілі малолітки влаштували дикий "спаринг" - тягали один одного за волосся і били ногами П'яні дівчата почали битися, валяючись на асфальті, тягаючи один одного за волосся.